OM OSS

VÅRT MÅL

Secolution AB tror på personalvård som vägen till god kundvård – nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi är övertygade om att medarbetare som är nöjda med sin arbetssituation också gör ett bra jobb. Det kan innebära att de gör det där lilla extra för kunden, med ett leende på läpparna. Det blir en win-win-situation. Och det är det vi strävar efter, att alla parter ska vara nöjda med det utförda jobbet.

Eftersom vi vill växa som bevakningsföretag tror vi på att bygga varaktiga relationer med våra kunder. Det innebär att vi ibland måste anstränga oss lite extra och gå den där extra milen. Och det är vi beredda att göra, eftersom vi vet att vi tjänar på det i långa loppet. Vi är måna om vårt varumärke, och omsorgen om den är det som garanterar kundvård av hög kvalitet.

VÅR AUKTORISATION

Secolution AB är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsbolag (det vill säga det som i dagligt tal kallas för vaktbolag). Detta innebär att vi godkänts för att inom hela riket leverera säkerhetslösningar enligt lagen (1974:191) om bevakningsföretag.

Länsstyrelsen utövar tillsyn över vår verksamhet, och alla våra medarbetare har genomgått föreskrivna utbildningar och blivit godkända av myndigheten, bland annat med avseende på behörighetskrav, laglydnad, medborgerlig pålitlighet, ekonomiska förhållanden och lämplighet i övrigt. Dessutom utför vi regelbundet och oregelbundet interna kontroller av våra medarbetare, allt för att kvalitetssäkra vår verksamhet och vara en seriös och pålitlig bevakningsleverantör.

VÅRA UPPDRAG

Secolution AB utgår från Stockholm där vi har vår huvudsakliga verksamhet som vaktbolag men vi har auktorisation för att jobba med bevakning inom hela Sverige. Vi åtar oss alla former av stationära bevakningar med väktare, även med mycket kort varsel. Det kan handla om väktarbevakning av byggarbetsplatser, byggställningar, utställningar, konstgallerier, event-tält, tillfälliga förrådsplatser, butiker med nattjobbande hantverkare i, m.m. Inget jobb är för litet för oss och inget jobb är för stort.
Vid behov hyr vi också ut säkerhetsvakter, ordningsvakter och entrévärdar till passande miljöer. Att som gäst till något specialarrangemang – till exempel en konstutställning där dyrbara föremål finns – mötas av en trevlig och välformulerad entrévärd eller vakt som kan vara behjälplig på olika sätt, gör upplevelsen lite behagligare