OM OSS

VÅRT MÅL

Vi tror på personalvård som vägen till god kundvård – nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi är övertygade om att medarbetare som är nöjda med sin arbetssituation också gör ett bra jobb. Det kan innebära att de gör det där lilla extra för kunden, med ett leende på läpparna. Det blir en win-win-situation. Och det är det vi strävar efter, att alla parter ska vara nöjda med det utförda jobbet. 

Eftersom vi vill växa som företag tror vi på att bygga varaktiga relationer med våra kunder. Det innebär vi ibland måste anstränga oss lite extra och gå den där extra milen. Och det är vi beredda att göra, eftersom vi vet att vi tjänar på det i långa loppet. Vi är måna om vårt varumärke, och omsorgen om den är det som garanterar kundvård av hög kvalitet.

VÅR AUKTORISATION

Secolution är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsbolag. Detta innebär att vi godkänts för att inom hela riket leverera säkerhetslösningar enligt lagen (1974:191) om bevakningsföretag.

Länsstyrelsen utövar tillsyn över vår verksamhet, och alla våra medarbetare har genomgått föreskrivna utbildningar och blivit godkända av myndigheten, bland annat med avseende på behörighetskrav, laglydnad, medborgerlig pålitlighet, ekonomiska förhållanden och lämplighet i övrigt.

VÅRA UPPDRAG

Vi utgår från Stockholm där vi har vår huvudsakliga verksamhet men vi har auktorisation för att jobba med bevakning inom hela Sverige. Vi åtar oss alla former av stationära bevakningar, även med mycket kort varsel. Det kan handla om bevakning av byggarbetsplatser, byggställningar, utställningar, konstgallerier, event-tält, tillfälliga förrådsplatser, butiker med nattjobbande hantverkare i, m.m. Inget jobb är för litet för oss och inget jobb är för stort.

Vid behov erbjuder vi också ordningsvakter och entrévärdar till passande miljöer. Att som gäst till något specialarrangemang – till exempel en konstutställning där dyrbara föremål finns – mötas av en trevlig och välformulerad entrévärd som kan vara behjälplig på olika sätt, gör upplevelsen lite behagligare.